030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Onderhoud houten vloer in Amersfoort?

Een houten vloer kies je voor zijn mooie, natuurlijke uitstraling. Dat wil je natuurlijk ook zo lang mogelijk zo houden. De beste manier om de kwaliteit van je vloer te waarborgen is door regelmatig onderhoud te plegen. Met oliën, lakken, schuren, – maar ook met gewoon schoonmaken – kun je de levensduur van je houtvloer aanmerkelijk verlegen. Voor onderhoud houten vloer ben je in Amersfoort bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud tips

Een goede manier om je houtvloer mooi te houden is door hem te schuren. Laat je hierover altijd adviseren door een ervaren vakman. Die kan besluiten of er geschuurd kan worden op basis van je product. Verder is het ook belangrijk om je vloer regelmatig te stofzuigen en vuil snel te verwijderen. Een dweil over de vloer halen is eens in de zoveel tijd ook geen verkeerd idee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je in de regio Amersfoort graag verder met periodiek onderhoud.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging