033 - 799 99 66

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Onderhoud houten vloer in Amersfoort?

Een houten vloer kies je voor zijn mooie, natuurlijke uitstraling. Dat wil je natuurlijk ook zo lang mogelijk zo houden. De beste manier om de kwaliteit van je vloer te waarborgen is door regelmatig onderhoud te plegen. Met oliën, lakken, schuren, – maar ook met gewoon schoonmaken – kun je de levensduur van je houtvloer aanmerkelijk verlegen. Voor onderhoud houten vloer ben je in Amersfoort bij De Parketzaak aan het juiste adres.

Onderhoud tips

Een goede manier om je houtvloer mooi te houden is door hem te schuren. Laat je hierover altijd adviseren door een ervaren vakman. Die kan besluiten of er geschuurd kan worden op basis van je product. Verder is het ook belangrijk om je vloer regelmatig te stofzuigen en vuil snel te verwijderen. Een dweil over de vloer halen is eens in de zoveel tijd ook geen verkeerd idee. Benieuwd naar de mogelijkheden? De Parketzaak helpt je in de regio Amersfoort graag verder met periodiek onderhoud.

Uw expert in houten vloeren

Bekijk, voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Klanten over De Parketzaak

"De perfecte zaak voor een mooie kwaliteitsvloer. Uitgebreide collectie en klantvriendelijk geholpen door eigenaar Ype. En alles voor een goede prijs. En last but not least de fantastische parketteur Melvin die het superstrak afmaakt."

P. van Schaik

Bekijk ons werk

Van mooie eiken visgraat vloeren tot unieke kurken vloeren voor in de keuken.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging