0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Houten vloer lakken in Amersfoort

Zelfs de beste vloeren raken na verloop van tijd beschadigd. Door het intensieve gebruik kunnen er scheuren, deuken of butsen optreden. Vooral bij verhuizingen of het verplaatsen van meubilair kan er nog weleens wat misgaan en dan is een fout snel gemaakt. Nu is het ”geleefde” uiterlijk van een houten vloer niet zo’n groot probleem. Dat biedt juist charme. Periodiek onderhoud blijft echter belangrijk. Door uw vloer te lakken en oliën wordt de levensduur verlengd en ziet de vloer er weer uit als nieuw.

Houten vloer lakken

Door een houten vloer te lakken creëer je als het ware een nieuwe beschermingslaag op het hout. Deze laag zorgt ervoor dat er geen krassen of scheurtjes zullen ontstaan. Bovendien kun je met de laklaag de kleur van de vloer aanpassen. Hebt u liever een donkere tint? Dan kun je met een bepaalde lakpolish uw grenen- of eikenvloer een prachtige nieuwe kleur geven. In Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van houten vloeren. We kunnen uw vragen beantwoorden, u snel van nuttig advies voorzien, en ook de praktische afhandeling voor onze rekening nemen. Geen enkel probleem. Benieuwd? Aarzel niet om te bellen.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606