085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Amersfoort

Houten vloer lakken in Amersfoort

Zelfs de beste vloeren raken na verloop van tijd beschadigd. Door het intensieve gebruik kunnen er scheuren, deuken of butsen optreden. Vooral bij verhuizingen of het verplaatsen van meubilair kan er nog weleens wat misgaan en dan is een fout snel gemaakt. Nu is het ”geleefde” uiterlijk van een houten vloer niet zo’n groot probleem. Dat biedt juist charme. Periodiek onderhoud blijft echter belangrijk. Door uw vloer te lakken en oliën wordt de levensduur verlengd en ziet de vloer er weer uit als nieuw.

Houten vloer lakken

Door een houten vloer te lakken creëer je als het ware een nieuwe beschermingslaag op het hout. Deze laag zorgt ervoor dat er geen krassen of scheurtjes zullen ontstaan. Bovendien kun je met de laklaag de kleur van de vloer aanpassen. Hebt u liever een donkere tint? Dan kun je met een bepaalde lakpolish uw grenen- of eikenvloer een prachtige nieuwe kleur geven. In Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van houten vloeren. We kunnen uw vragen beantwoorden, u snel van nuttig advies voorzien, en ook de praktische afhandeling voor onze rekening nemen. Geen enkel probleem. Benieuwd? Aarzel niet om te bellen.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606