030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Houten vloer lakken in Amersfoort

Zelfs de beste vloeren raken na verloop van tijd beschadigd. Door het intensieve gebruik kunnen er scheuren, deuken of butsen optreden. Vooral bij verhuizingen of het verplaatsen van meubilair kan er nog weleens wat misgaan en dan is een fout snel gemaakt. Nu is het ”geleefde” uiterlijk van een houten vloer niet zo’n groot probleem. Dat biedt juist charme. Periodiek onderhoud blijft echter belangrijk. Door uw vloer te lakken en oliën wordt de levensduur verlengd en ziet de vloer er weer uit als nieuw.

Houten vloer lakken

Door een houten vloer te lakken creëer je als het ware een nieuwe beschermingslaag op het hout. Deze laag zorgt ervoor dat er geen krassen of scheurtjes zullen ontstaan. Bovendien kun je met de laklaag de kleur van de vloer aanpassen. Hebt u liever een donkere tint? Dan kun je met een bepaalde lakpolish uw grenen- of eikenvloer een prachtige nieuwe kleur geven. In Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van houten vloeren. We kunnen uw vragen beantwoorden, u snel van nuttig advies voorzien, en ook de praktische afhandeling voor onze rekening nemen. Geen enkel probleem. Benieuwd? Aarzel niet om te bellen.

 

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging