030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Houten vloer leggen in Amersfoort?

Het leggen van een vloer kun je het beste aan een professional overlaten. Ten eerste komt het bij een houten vloer leggen aan op precisiewerk. Je kunt het je niet veroorloven om fouten te maken. Als de planken niet goed aansluiten, zorgt dat niet alleen voor een lelijk effect, het biedt vocht en vuil ook de mogelijkheid om tussen de planken te komen. Dat werkt beschadigingen weer in de hand. Laat dus altijd eerst een vakman over de vloer komen. Die kan u snel advies geven over de mogelijkheden. In Amersfoort en omgeving zijn wij de aangewezen partij om u van dergelijk advies te voorzien.

Houten vloer leggen

Het leggen van een houten vloer begint met het controleren van de ondergrond. Deze basis moet sterk, solide en vooral droog zijn. Bij een oneffen vloer wordt het moeilijk om de planken goed neer te leggen. Bovendien kunnen door een poreuze ondergrond vocht en schadelijke stoffen omhoog komen. Dit proces wordt ook wel ”werking” genoemd, aangezien het hout op deze stoffen zal reageren. In het ergste geval krijg je last van schimmels, scheeftrekkende planken, of andere problemen. Laat een expert dus snel naar uw ondergrond kijken en een algemeen plan opstellen voor het leggen van uw vloer. Dat kan allemaal in één keer gebeuren en dan weet u zeker dat de vloer goed geplaatst wordt. Wij helpen u graag in Amersfoort en omgeving.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging