0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Vloer onderhoud Amersfoort

Heeft u een houten vloer in Amersfoort? Zorg dan dat uw vloer goed onderhouden wordt. Vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloer lang behouden blijft. Wij adviseren u graag over het specifieke onderhoud van uw vloer. In onze winkel beschikken wij over gespecialiseerde onderhoudsmiddelen.

Vloer schuren

Als uw vloer intensief wordt gebruikt kan het zijn dat uw vloer toe is aan een vloerrenovatie. Vloeren kunnen dof worden, verslijten of beschadigd raken. Als het houtwerk van de vloer nog in goede conditie is, kunt u kiezen voor een vloerrenovatie. Hierna zal uw vloer er weer als nieuw uitzien.

Wij herstellen het oorspronkelijke karakter van uw vloer met verschillende technieken. Zo kunnen we uw vloer schuren, lakken, oliën en hardwaxen.

Onze service in Amersfoort

Kiest u voor ons? Dan verzorgen wij een jaar lang gratis uw vloer onderhoud. Daarna helpen we u zelf uw vloer te onderhouden, of kunt u ons tegen betaling inschakelen.

Wij komen graag bij u in Amersfoort langs om uw vloer te beoordelen. Met u bespreken we graag de voor- en nadelen van een renovatie. U kunt uw vloerrenovatie met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Meer weten over onze expertise in onderhoud en renovatie van vloeren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606