085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Amersfoort

Vloer onderhoud Amersfoort

Heeft u een houten vloer in Amersfoort? Zorg dan dat uw vloer goed onderhouden wordt. Vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloer lang behouden blijft. Wij adviseren u graag over het specifieke onderhoud van uw vloer. In onze winkel beschikken wij over gespecialiseerde onderhoudsmiddelen.

Vloer schuren

Als uw vloer intensief wordt gebruikt kan het zijn dat uw vloer toe is aan een vloerrenovatie. Vloeren kunnen dof worden, verslijten of beschadigd raken. Als het houtwerk van de vloer nog in goede conditie is, kunt u kiezen voor een vloerrenovatie. Hierna zal uw vloer er weer als nieuw uitzien.

Wij herstellen het oorspronkelijke karakter van uw vloer met verschillende technieken. Zo kunnen we uw vloer schuren, lakken, oliën en hardwaxen.

Onze service in Amersfoort

Kiest u voor ons? Dan verzorgen wij een jaar lang gratis uw vloer onderhoud. Daarna helpen we u zelf uw vloer te onderhouden, of kunt u ons tegen betaling inschakelen.

Wij komen graag bij u in Amersfoort langs om uw vloer te beoordelen. Met u bespreken we graag de voor- en nadelen van een renovatie. U kunt uw vloerrenovatie met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Meer weten over onze expertise in onderhoud en renovatie van vloeren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606