033 - 799 99 66

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Vloer onderhoud Amersfoort

Heeft u een houten vloer in Amersfoort? Zorg dan dat uw vloer goed onderhouden wordt. Vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloer lang behouden blijft. Wij adviseren u graag over het specifieke onderhoud van uw vloer. In onze winkel beschikken wij over gespecialiseerde onderhoudsmiddelen.

Vloer schuren

Als uw vloer intensief wordt gebruikt kan het zijn dat uw vloer toe is aan een vloerrenovatie. Vloeren kunnen dof worden, verslijten of beschadigd raken. Als het houtwerk van de vloer nog in goede conditie is, kunt u kiezen voor een vloerrenovatie. Hierna zal uw vloer er weer als nieuw uitzien.

De Parketzaak herstelt het oorspronkelijke karakter van uw vloer met verschillende technieken. Zo kunnen we uw vloer schuren, lakken, oliën en hardwaxen.

Onze service in Amersfoort

Kiest u voor ons? Dan verzorgen wij een jaar lang gratis uw vloer onderhoud. Daarna helpen we u zelf uw vloer te onderhouden, of kunt u ons tegen betaling inschakelen.

Wij komen graag bij u in Amersfoort langs om uw vloer te beoordelen. Met u bespreken we graag de voor- en nadelen van een renovatie. U kunt uw vloerrenovatie met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Meer weten over onze expertise in onderhoud en renovatie van vloeren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Uw expert in houten vloeren

Bekijk, voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Klanten over De Parketzaak

"De perfecte zaak voor een mooie kwaliteitsvloer. Uitgebreide collectie en klantvriendelijk geholpen door eigenaar Ype. En alles voor een goede prijs. En last but not least de fantastische parketteur Melvin die het superstrak afmaakt."

P. van Schaik

Bekijk ons werk

Van mooie eiken visgraat vloeren tot unieke kurken vloeren voor in de keuken.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging