0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Houten vloeren Amersfoort

Past een massief houten vloer bij uw smaak en interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren onze deskundigheid met uw smaak zodat we een perfecte vloer voor u uitzoeken. Wilt u bij ons uw houten vloer kopen? Dan kiest u hoe wij uw vloer bewerken, wij zorgen ervoor dat uw vloer goed vast wordt gelegd, zodat er geen gaten, bobbels en kieren in uw vloer in Amersfoort ontstaan.

Laat uw houten vloer leggen

Een houten vloer leggen is lastiger dan het leggen van parket. De vloer moet goed afgewerkt worden zodat er geen kieren ontstaan. Hout heeft namelijk de neiging om te krimpen of uit te zetten na blootstelling aan omgevingsfactoren. Wij komen uw houten vloer graag voor u leggen. Doet u het toch liever zelf? Dan staan wij met advies voor u klaar.

Onderhoud van uw vloer

Heeft u al een plankenvloer en wilt u advies over hoe u uw houten plankenvloer het beste kan onderhouden? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor renovatie zijn? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u in Amersfoort een vloer kopen? Of wilt u meer weten over het onderhoud of een renovatie van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606