030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Houten vloeren Amersfoort

Past een massief houten vloer bij uw smaak en interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren onze deskundigheid met uw smaak zodat we een perfecte vloer voor u uitzoeken. Wilt u bij ons uw houten vloer kopen? Dan kiest u hoe wij uw vloer bewerken, wij zorgen ervoor dat uw vloer goed vast wordt gelegd, zodat er geen gaten, bobbels en kieren in uw vloer in Amersfoort ontstaan.

Laat uw houten vloer leggen

Een houten vloer leggen is lastiger dan het leggen van parket. De vloer moet goed afgewerkt worden zodat er geen kieren ontstaan. Hout heeft namelijk de neiging om te krimpen of uit te zetten na blootstelling aan omgevingsfactoren. Wij komen uw houten vloer graag voor u leggen. Doet u het toch liever zelf? Dan staan wij met advies voor u klaar.

Onderhoud van uw vloer

Heeft u al een plankenvloer en wilt u advies over hoe u uw houten plankenvloer het beste kan onderhouden? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor renovatie zijn? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u in Amersfoort een vloer kopen? Of wilt u meer weten over het onderhoud of een renovatie van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging