085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Amersfoort

Houten vloeren Amersfoort

Past een massief houten vloer bij uw smaak en interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren onze deskundigheid met uw smaak zodat we een perfecte vloer voor u uitzoeken. Wilt u bij ons uw houten vloer kopen? Dan kiest u hoe wij uw vloer bewerken, wij zorgen ervoor dat uw vloer goed vast wordt gelegd, zodat er geen gaten, bobbels en kieren in uw vloer in Amersfoort ontstaan.

Laat uw houten vloer leggen

Een houten vloer leggen is lastiger dan het leggen van parket. De vloer moet goed afgewerkt worden zodat er geen kieren ontstaan. Hout heeft namelijk de neiging om te krimpen of uit te zetten na blootstelling aan omgevingsfactoren. Wij komen uw houten vloer graag voor u leggen. Doet u het toch liever zelf? Dan staan wij met advies voor u klaar.

Onderhoud van uw vloer

Heeft u al een plankenvloer en wilt u advies over hoe u uw houten plankenvloer het beste kan onderhouden? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor renovatie zijn? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u in Amersfoort een vloer kopen? Of wilt u meer weten over het onderhoud of een renovatie van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606