030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Nieuwe vloer kopen in Amersfoort

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Een houten vloer geeft uw huis warmte, gezelligheid en sfeer. Bovendien isoleert het goed. Niet alleen in een woonkamer, ook op slaapkamers of in een keuken staat een houten vloer prachtig.

De Parketzaak is gespecialiseerd in verschillende typen vloeren. Wij weten alles van houten vloeren, parket, laminaat, kurk en PVC. Verder doen wij traprenovaties en plaatsen wij shutters. Wij kunnen ook uw nieuwe vloer leggen.

Stijlvolle en tijdloze vloeren

Elke houtsoort heeft een eigen unieke uitstraling. Zo is een esdoornvloer erg licht van kleur, is een eikenvloer warm van kleur en zijn merbau en kambala donkere vloeren.

Wij helpen u graag met professioneel advies om te bepalen welke vloer het beste bij uw woning past. Hierbij houden we rekening met de omgevingsfactoren in uw huis. We nemen in ons advies uw smaak en stijl mee, zodat we samen voor uw perfecte vloer kiezen.

Perfecte vloerafwerking

U kunt onze vakmannen en expertise ook inschakelen om uw vloer in Amersfoort te leggen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer perfect is afgewerkt. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw kwaliteitsvloer. Legt u liever zelf uw vloer? Dan geven wij u graag advies.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u in Amersfoort ook een nieuwe vloer kopen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons, of vraag vrijblijvend naar onze offerte.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging