085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Amersfoort

Nieuwe vloer kopen in Amersfoort

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Een houten vloer geeft uw huis warmte, gezelligheid en sfeer. Bovendien isoleert het goed. Niet alleen in een woonkamer, ook op slaapkamers of in een keuken staat een houten vloer prachtig.

De Parketzaak is gespecialiseerd in verschillende typen vloeren. Wij weten alles van houten vloeren, parket, laminaat, kurk en PVC. Verder doen wij traprenovaties en plaatsen wij shutters. Wij kunnen ook uw nieuwe vloer leggen.

Stijlvolle en tijdloze vloeren

Elke houtsoort heeft een eigen unieke uitstraling. Zo is een esdoornvloer erg licht van kleur, is een eikenvloer warm van kleur en zijn merbau en kambala donkere vloeren.

Wij helpen u graag met professioneel advies om te bepalen welke vloer het beste bij uw woning past. Hierbij houden we rekening met de omgevingsfactoren in uw huis. We nemen in ons advies uw smaak en stijl mee, zodat we samen voor uw perfecte vloer kiezen.

Perfecte vloerafwerking

U kunt onze vakmannen en expertise ook inschakelen om uw vloer in Amersfoort te leggen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer perfect is afgewerkt. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw kwaliteitsvloer. Legt u liever zelf uw vloer? Dan geven wij u graag advies.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u in Amersfoort ook een nieuwe vloer kopen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons, of vraag vrijblijvend naar onze offerte.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606