0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Nieuwe vloer kopen in Amersfoort

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Een houten vloer geeft uw huis warmte, gezelligheid en sfeer. Bovendien isoleert het goed. Niet alleen in een woonkamer, ook op slaapkamers of in een keuken staat een houten vloer prachtig.

De Parketzaak is gespecialiseerd in verschillende typen vloeren. Wij weten alles van houten vloeren, parket, laminaat, kurk en PVC. Verder doen wij traprenovaties en plaatsen wij shutters. Wij kunnen ook uw nieuwe vloer leggen.

Stijlvolle en tijdloze vloeren

Elke houtsoort heeft een eigen unieke uitstraling. Zo is een esdoornvloer erg licht van kleur, is een eikenvloer warm van kleur en zijn merbau en kambala donkere vloeren.

Wij helpen u graag met professioneel advies om te bepalen welke vloer het beste bij uw woning past. Hierbij houden we rekening met de omgevingsfactoren in uw huis. We nemen in ons advies uw smaak en stijl mee, zodat we samen voor uw perfecte vloer kiezen.

Perfecte vloerafwerking

U kunt onze vakmannen en expertise ook inschakelen om uw vloer in Amersfoort te leggen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer perfect is afgewerkt. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw kwaliteitsvloer. Legt u liever zelf uw vloer? Dan geven wij u graag advies.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u in Amersfoort ook een nieuwe vloer kopen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons, of vraag vrijblijvend naar onze offerte.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606