030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

PVC vloeren Amersfoort

Op het gebied van vloeren is bij ons veel mogelijk. Zo hebben wij ons in de loop der jaren niet alleen gespecialiseerd in houten vloeren, maar ook in PVC vloeren. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints. Heeft u moeite met het uitkiezen van de juiste soort? Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze en voorzien u van een betrouwbaar advies. Wij leveren en leggen PVC vloeren van de luxe merken Mflor, Antigua, Ambiant en Wicanders. Voor PVC vloeren in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen PVC vloer

Houdt u van de uitstraling van een houten vloer, maar heeft u geen tijd voor regelmatig vloeronderhoud? Wellicht is PVC een goede optie voor u. De voordelen van een PVC vloer zijn:

  • onderhoudsarm
  • geluiddempend
  • waterbestendig
  • gaat erg lang mee
  • makkelijk te vervangen
  • geschikt voor vloerverwarming
  • comfortabel oppervlak

PVC vloer leggen

Een PVC vloer komt pas echt tot zijn recht als hij op de juiste manier geplaatst wordt. Een PVC vloer leggen hebben onze vloerspecialisten al vele malen gedaan en zij komen graag bij u in Amersfoort langs om uw nieuwe vloer te leggen. Heeft u vloerverwarming? Dit is geen probleem. Wij weten precies hoe we een PVC in combinatie met vloerverwarming moeten leggen.

Onderhoud PVC vloer

Kiest u voor een PCV vloer, dan kiest u niet alleen voor een zeer slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. U kiest ook voor een gemakkelijk te onderhouden vloer. Het enige wat u hoeft te doen is de vloer regelmatig stofzuigen en dweilen. PVC vloer onderhoud is dus zeer gemakkelijk.

Wilt u meer weten over een PVC vloer? Of weet u precies wat u wilt en wilt u een afspraak maken met onze vloerspecialisten? U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 - 200 37 90.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging