085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Amersfoort

PVC vloeren Amersfoort

Op het gebied van vloeren is bij ons veel mogelijk. Zo hebben wij ons in de loop der jaren niet alleen gespecialiseerd in houten vloeren, maar ook in PVC vloeren. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints. Heeft u moeite met het uitkiezen van de juiste soort? Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze en voorzien u van een betrouwbaar advies. Wij leveren en leggen PVC vloeren van de luxe merken Mflor, Antigua, Ambiant en Wicanders. Voor PVC vloeren in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen PVC vloer

Houdt u van de uitstraling van een houten vloer, maar heeft u geen tijd voor regelmatig vloeronderhoud? Wellicht is PVC een goede optie voor u. De voordelen van een PVC vloer zijn:

  • onderhoudsarm
  • geluiddempend
  • waterbestendig
  • gaat erg lang mee
  • makkelijk te vervangen
  • geschikt voor vloerverwarming
  • comfortabel oppervlak

PVC vloer leggen

Een PVC vloer komt pas echt tot zijn recht als hij op de juiste manier geplaatst wordt. Een PVC vloer leggen hebben onze vloerspecialisten al vele malen gedaan en zij komen graag bij u in Amersfoort langs om uw nieuwe vloer te leggen. Heeft u vloerverwarming? Dit is geen probleem. Wij weten precies hoe we een PVC in combinatie met vloerverwarming moeten leggen.

Onderhoud PVC vloer

Kiest u voor een PCV vloer, dan kiest u niet alleen voor een zeer slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. U kiest ook voor een gemakkelijk te onderhouden vloer. Het enige wat u hoeft te doen is de vloer regelmatig stofzuigen en dweilen. PVC vloer onderhoud is dus zeer gemakkelijk.

Wilt u meer weten over een PVC vloer? Of weet u precies wat u wilt en wilt u een afspraak maken met onze vloerspecialisten? U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606