0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

PVC vloeren Amersfoort

Op het gebied van vloeren is bij ons veel mogelijk. Zo hebben wij ons in de loop der jaren niet alleen gespecialiseerd in houten vloeren, maar ook in PVC vloeren. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints. Heeft u moeite met het uitkiezen van de juiste soort? Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze en voorzien u van een betrouwbaar advies. Wij leveren en leggen PVC vloeren van de luxe merken Mflor, Antigua, Ambiant en Wicanders. Voor PVC vloeren in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen PVC vloer

Houdt u van de uitstraling van een houten vloer, maar heeft u geen tijd voor regelmatig vloeronderhoud? Wellicht is PVC een goede optie voor u. De voordelen van een PVC vloer zijn:

  • onderhoudsarm
  • geluiddempend
  • waterbestendig
  • gaat erg lang mee
  • makkelijk te vervangen
  • geschikt voor vloerverwarming
  • comfortabel oppervlak

PVC vloer leggen

Een PVC vloer komt pas echt tot zijn recht als hij op de juiste manier geplaatst wordt. Een PVC vloer leggen hebben onze vloerspecialisten al vele malen gedaan en zij komen graag bij u in Amersfoort langs om uw nieuwe vloer te leggen. Heeft u vloerverwarming? Dit is geen probleem. Wij weten precies hoe we een PVC in combinatie met vloerverwarming moeten leggen.

Onderhoud PVC vloer

Kiest u voor een PCV vloer, dan kiest u niet alleen voor een zeer slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. U kiest ook voor een gemakkelijk te onderhouden vloer. Het enige wat u hoeft te doen is de vloer regelmatig stofzuigen en dweilen. PVC vloer onderhoud is dus zeer gemakkelijk.

Wilt u meer weten over een PVC vloer? Of weet u precies wat u wilt en wilt u een afspraak maken met onze vloerspecialisten? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606