0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Vloer renovatie in Amersfoort

Ook de beste vloeren zullen na verloop van tijd krassen gaan vertonen. Tijdens een verhuizing of verbouwing kan de vloer beschadigd raken, of misschien waren die scherpe naaldhakken toch niet zo’n goed idee. Op een houten vloer vormen krassen meestal niet zo’n probleem. Het geleefde uiterlijk van een houten vloer verleent het ook zijn eigen charme. Sommige beschadigingen wil je echter liever weghebben. In dat geval kun je het beste een professionele vakman inschakelen. In Amersfoort staan wij u graag ter zijde.

Professionele vloer renovatie

Een vloerrenovatie is wel wat meer dan met een beetje schuurpapier over de krassen gaan. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van speciale schuurmachines, die de beschadigde bovenlaag heel precies kunnen verwijderen. Op die manier wordt er zo min mogelijk van de vloer weggeschuurd en kun je in de toekomst ook nog reparaties uit blijven vloeren. Zeker in het geval van grenen vloeren, die vaker bijgewerkt moeten worden, is dat geen klein voordeel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u in Amersfoort over de renovatie van allerlei vloertypen adviseren. Van grenen- tot eikenhout, en nog veel meer soorten. We kijken uit naar uw telefoontje.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606