030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Vloer renovatie in Amersfoort

Ook de beste vloeren zullen na verloop van tijd krassen gaan vertonen. Tijdens een verhuizing of verbouwing kan de vloer beschadigd raken, of misschien waren die scherpe naaldhakken toch niet zo’n goed idee. Op een houten vloer vormen krassen meestal niet zo’n probleem. Het geleefde uiterlijk van een houten vloer verleent het ook zijn eigen charme. Sommige beschadigingen wil je echter liever weghebben. In dat geval kun je het beste een professionele vakman inschakelen. In Amersfoort staan wij u graag ter zijde.

Professionele vloer renovatie

Een vloerrenovatie is wel wat meer dan met een beetje schuurpapier over de krassen gaan. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van speciale schuurmachines, die de beschadigde bovenlaag heel precies kunnen verwijderen. Op die manier wordt er zo min mogelijk van de vloer weggeschuurd en kun je in de toekomst ook nog reparaties uit blijven vloeren. Zeker in het geval van grenen vloeren, die vaker bijgewerkt moeten worden, is dat geen klein voordeel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u in Amersfoort over de renovatie van allerlei vloertypen adviseren. Van grenen- tot eikenhout, en nog veel meer soorten. We kijken uit naar uw telefoontje.

 

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging