0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Parketvloer Amersfoort

Parket is een verzamelnaam voor vloeren die opgebouwd zijn uit planken van twaalf centimeter of smaller. Een parket vloer wordt vastgelijmd op de ondervloer. De Parketzaak beschikt over ervaren vakmannen die graag bij u in Amersfoort uw parket vloer leggen.

Massief en lamelparket

Wilt u een parket vloer kopen? Twee veel voorkomende parketsoorten zijn massief parket en lamelparket. Massief parket is traditioneel parket dat compleet uit hardhout bestaat. Bij originele parket vloeren is het in tegenstelling tot lamelparket nodig om de vloeren na het leggen verder af te werken. De vloer kan bijvoorbeeld geschuurd, gelakt of geolied worden.

Lamelparket bestaat uit samengestelde planken die vaak na het leggen geen verdere afwerking meer nodig hebben. Lamelparket is goedkoper. Dat komt omdat alleen de bovenste laag van de plank van hardhout is gemaakt. Toch is het verschil met traditioneel hout bijna niet te zien. Lamelparket gaat bij normaal gebruik minimaal twintig jaar mee. De vloer parket kan twee tot drie keer worden geschuurd.

Parketspecialist

Bent u benieuwd naar parket vloeren en overweegt u een parketvloer voor uw woning in Amersfoort? Kom nu met ons in contact een laat uw parketvloer leggen, onderhouden of renoveren. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in. U kunt onze winkel bezoeken, maar we komen ook graag bij u langs.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606