030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Parketvloer Amersfoort

Parket is een verzamelnaam voor vloeren die opgebouwd zijn uit planken van twaalf centimeter of smaller. Een parket vloer wordt vastgelijmd op de ondervloer. De Parketzaak beschikt over ervaren vakmannen die graag bij u in Amersfoort uw parket vloer leggen.

Massief en lamelparket

Wilt u een parket vloer kopen? Twee veel voorkomende parketsoorten zijn massief parket en lamelparket. Massief parket is traditioneel parket dat compleet uit hardhout bestaat. Bij originele parket vloeren is het in tegenstelling tot lamelparket nodig om de vloeren na het leggen verder af te werken. De vloer kan bijvoorbeeld geschuurd, gelakt of geolied worden.

Lamelparket bestaat uit samengestelde planken die vaak na het leggen geen verdere afwerking meer nodig hebben. Lamelparket is goedkoper. Dat komt omdat alleen de bovenste laag van de plank van hardhout is gemaakt. Toch is het verschil met traditioneel hout bijna niet te zien. Lamelparket gaat bij normaal gebruik minimaal twintig jaar mee. De vloer parket kan twee tot drie keer worden geschuurd.

Parketspecialist

Bent u benieuwd naar parket vloeren en overweegt u een parketvloer voor uw woning in Amersfoort? Kom nu met ons in contact een laat uw parketvloer leggen, onderhouden of renoveren. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in. U kunt onze winkel bezoeken, maar we komen ook graag bij u langs.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging