085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Amersfoort

Parketvloer Amersfoort

Parket is een verzamelnaam voor vloeren die opgebouwd zijn uit planken van twaalf centimeter of smaller. Een parket vloer wordt vastgelijmd op de ondervloer. De Parketzaak beschikt over ervaren vakmannen die graag bij u in Amersfoort uw parket vloer leggen.

Massief en lamelparket

Wilt u een parket vloer kopen? Twee veel voorkomende parketsoorten zijn massief parket en lamelparket. Massief parket is traditioneel parket dat compleet uit hardhout bestaat. Bij originele parket vloeren is het in tegenstelling tot lamelparket nodig om de vloeren na het leggen verder af te werken. De vloer kan bijvoorbeeld geschuurd, gelakt of geolied worden.

Lamelparket bestaat uit samengestelde planken die vaak na het leggen geen verdere afwerking meer nodig hebben. Lamelparket is goedkoper. Dat komt omdat alleen de bovenste laag van de plank van hardhout is gemaakt. Toch is het verschil met traditioneel hout bijna niet te zien. Lamelparket gaat bij normaal gebruik minimaal twintig jaar mee. De vloer parket kan twee tot drie keer worden geschuurd.

Parketspecialist

Bent u benieuwd naar parket vloeren en overweegt u een parketvloer voor uw woning in Amersfoort? Kom nu met ons in contact een laat uw parketvloer leggen, onderhouden of renoveren. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in. U kunt onze winkel bezoeken, maar we komen ook graag bij u langs.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606