0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Traprenovatie Amersfoort

Wilt u uw oude trap opknappen? Een trap wordt vaak intensief gebruikt. Dit laat slijtagesporen na. de door ons aangedragen professional biedt duurzame traprenovaties aan, geschikt voor alle trappen. Wij zijn specialist op het gebied van trappen renoveren. Een traprenovatie is betaalbaar en geeft uw woning een hele andere sfeer. Bovendien is een vernieuwde trap wel zo veilig. Aan de hand van uw smaak en stijl kunt u bij ons zelf een nieuwe trap samenstellen. Wilt u uw trap slechts gedeeltelijk repareren? Of wilt u een open trap renoveren? Ook hiervoor kunt u bij ons in Amersfoort terecht. Wij hebben traponderdelen in allerlei soorten en maten. Onze medewerkers helpen u graag.

Houten trap renoveren

Wilt u uw trap vernieuwen? Voor trap renoveren bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid staat bij ons voorop. Wij maken daarom alleen gebruik van duurzaam hout. De olie en lijm die we gebruiken bestaan uit volledig afbreekbaar materiaal.

Renovatie trap door onze vloerspecialisten

Wilt u meer weten over wat wij voor uw trap in Amersfoort kunnen doen? Neem dan contact met ons op met onze vloerspecialisten. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende offerte voor u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606