0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

U zoekt een vloerspecialist in Soest?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer? Of wilt u weten hoe u uw vloer het best kunt onderhouden of herstellen? Als u woonachtig bent in de regio Soest schakelt u voor deze en vele andere vragen de hulp in van De Parketzaak. Wij staan in Soest en omgeving bekend als dé vloerspecialist en zijn expert op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie. Bij ons kunt u terecht voor de volgende vloersoorten:

  • Hout
  • Parket
  • Laminaat
  • PVC
  • Tapijten

Wij geven u niet alleen advies over de juiste vloer, ook voor het professioneel leggen van uw nieuwe vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw vloer bij ons besteld? Dan wordt deze altijd gratis geleverd. Bovendien krijgt u, wanneer u ons uw vloer laat aanleggen, het eerste jaar onderhoud gratis!

Uw vloer in goede staat

Vloeren slijten en kunnen daardoor dof worden of beschadigen. Omdat de vloer het visitekaartje van uw woning is, wilt u natuurlijk dat deze er goed uit ziet! Daarom is onderhoud belangrijk. Wij adviseren u graag welk onderhoud nodig is voor uw vloersoort. Tegen betaling kunnen wij deze klus uiteraard ook voor u klaren! Als de vloer ernstig beschadigd is, kan renovatie uitkomst bieden. Ook hiervoor zijn wij de vloerspecialist: we kunnen de vloer schuren, lakken, oliën en hardwaxen.

Contact met de vloerspecialist

Als u meer wilt weten over onze service en werkwijze, of als u in Soest of omgeving meteen een afspraak met de vloerspecialist wilt maken, kunt u ons telefonisch bereiken via 0800 255 3733. U kunt ook digitaal contact met ons opnemen via het hiernaast weergegeven formulier, wij laten dan zo spoedig mogelijk iets aan u horen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606