030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

U zoekt een vloerspecialist in Soest?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer? Of wilt u weten hoe u uw vloer het best kunt onderhouden of herstellen? Als u woonachtig bent in de regio Soest schakelt u voor deze en vele andere vragen de hulp in van De Parketzaak. Wij staan in Soest en omgeving bekend als dé vloerspecialist en zijn expert op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie. Bij ons kunt u terecht voor de volgende vloersoorten:

  • Hout
  • Parket
  • Laminaat
  • PVC
  • Tapijten

Wij geven u niet alleen advies over de juiste vloer, ook voor het professioneel leggen van uw nieuwe vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw vloer bij ons besteld? Dan wordt deze altijd gratis geleverd. Bovendien krijgt u, wanneer u ons uw vloer laat aanleggen, het eerste jaar onderhoud gratis!

Uw vloer in goede staat

Vloeren slijten en kunnen daardoor dof worden of beschadigen. Omdat de vloer het visitekaartje van uw woning is, wilt u natuurlijk dat deze er goed uit ziet! Daarom is onderhoud belangrijk. Wij adviseren u graag welk onderhoud nodig is voor uw vloersoort. Tegen betaling kunnen wij deze klus uiteraard ook voor u klaren! Als de vloer ernstig beschadigd is, kan renovatie uitkomst bieden. Ook hiervoor zijn wij de vloerspecialist: we kunnen de vloer schuren, lakken, oliën en hardwaxen.

Contact met de vloerspecialist

Als u meer wilt weten over onze service en werkwijze, of als u in Soest of omgeving meteen een afspraak met de vloerspecialist wilt maken, kunt u ons telefonisch bereiken via 030 - 200 37 90. U kunt ook digitaal contact met ons opnemen via het hiernaast weergegeven formulier, wij laten dan zo spoedig mogelijk iets aan u horen.

 

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging