030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Vloerspecialist in Nijkerk

De vloer vormt een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. Logisch dus, dat u wilt dat de vloer er perfect uitziet. Is uw huidige vloer versleten of beschadigd? Of koopt u een woning en wilt u hierin een vloer laten leggen? De Parketzaak is uw allround vloerspecialist in de omgeving Nijkerk. Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies over de keuze van een nieuwe vloer, maar ook over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud en renovatie.

Onze ervaren specialisten werken al jarenlang met houten vloeren, parket, laminaat, PVC en tapijt. Zij beantwoorden graag al uw vragen en passen hun vloeradvies aan op uw specifieke situatie en wensen. Wilt u bijvoorbeeld een onderhoudsarme vloer? Een vloer die intensieve belasting aankan? Of een vloer met een lange levensduur? In onze showroom kunt u ons gehele assortiment bekijken.

Behoud van uw vloer

De keuze voor de juiste vloer is belangrijk, een goede vloer gaat immers decennialang mee. Onderhoud speelt een grote rol bij het behoud van uw vloer. Woont u in de omgeving van Nijkerk en heeft u bij ons een nieuwe vloer aangelegd? Dan verzorgen wij als vloerspecialist het eerste jaar gratis onderhoud van uw vloer. Ook bestaande vloeren onderhouden we graag voor u, of we geven u tips over hoe u zelf de vloer het best kunt onderhouden. Is er sprake van ernstige schade? Schakel dan onze hulp in voor renovatie!

Contact opnemen

Om een afspraak met onze vloerspecialist te maken in de regio Nijkerk belt u snel en gemakkelijk naar 030 - 200 37 90. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier dat hiernaast staat weergegeven, u hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

 

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging