0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Vloerspecialist in Nijkerk

De vloer vormt een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. Logisch dus, dat u wilt dat de vloer er perfect uitziet. Is uw huidige vloer versleten of beschadigd? Of koopt u een woning en wilt u hierin een vloer laten leggen? De Parketzaak is uw allround vloerspecialist in de omgeving Nijkerk. Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies over de keuze van een nieuwe vloer, maar ook over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud en renovatie.

Onze ervaren specialisten werken al jarenlang met houten vloeren, parket, laminaat, PVC en tapijt. Zij beantwoorden graag al uw vragen en passen hun vloeradvies aan op uw specifieke situatie en wensen. Wilt u bijvoorbeeld een onderhoudsarme vloer? Een vloer die intensieve belasting aankan? Of een vloer met een lange levensduur? In onze showroom kunt u ons gehele assortiment bekijken.

Behoud van uw vloer

De keuze voor de juiste vloer is belangrijk, een goede vloer gaat immers decennialang mee. Onderhoud speelt een grote rol bij het behoud van uw vloer. Woont u in de omgeving van Nijkerk en heeft u bij ons een nieuwe vloer aangelegd? Dan verzorgen wij als vloerspecialist het eerste jaar gratis onderhoud van uw vloer. Ook bestaande vloeren onderhouden we graag voor u, of we geven u tips over hoe u zelf de vloer het best kunt onderhouden. Is er sprake van ernstige schade? Schakel dan onze hulp in voor renovatie!

Contact opnemen

Om een afspraak met onze vloerspecialist te maken in de regio Nijkerk belt u snel en gemakkelijk naar 0800 255 3733. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier dat hiernaast staat weergegeven, u hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606