0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Kiezen voor een nieuwe vloer

Droomt u over een karakteristieke houten vloer? Wilt u uw trap laten bekleden met tapijt? Of heeft u hulp nodig bij het leggen van laminaat? De Parketzaak is uw vloerspecialist in Leusden en omgeving en kan u perfect van dienst zijn bij deze en vele andere klussen. Onze vakmannen werken al jarenlang met diverse vloersoorten en weten precies hoe uw vloer gelegd, onderhouden of vernieuwd moet worden.

Uw ervaren vloerspecialist in Leusden

Door de jaren heen hebben wij een grote, tevreden klantenkring opgebouwd. Dit komt voornamelijk door onze kwalitatieve producten en uitstekende service. Zo kunt u al onze vloersoorten in de showroom bekijken, maar komen we ook graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken of om te kijken naar de staat van uw huidige vloer.

Bestelt u bij ons uw nieuwe vloer? Dan wordt deze gratis geleverd en zorgen we voor een perfecte plaatsing. Bovendien is het onderhoud in het eerste jaar voor onze rekening! Ook zijn wij expert op het gebied van renovatie. Wij schuren, lakken, oliën of waxen uw vloer, waardoor deze er weer tiptop uit ziet.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of woont u in de regio Leusden en wilt met een een afspraak maken met onze vloerspecialist? Neem dan contact met ons op via het hiernaast weergegeven formulier, of bel naar 0800 255 3733. We informeren u graag!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606