030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Kiezen voor een nieuwe vloer

Droomt u over een karakteristieke houten vloer? Wilt u uw trap laten bekleden met tapijt? Of heeft u hulp nodig bij het leggen van laminaat? De Parketzaak is uw vloerspecialist in Leusden en omgeving en kan u perfect van dienst zijn bij deze en vele andere klussen. Onze vakmannen werken al jarenlang met diverse vloersoorten en weten precies hoe uw vloer gelegd, onderhouden of vernieuwd moet worden.

Uw ervaren vloerspecialist in Leusden

Door de jaren heen hebben wij een grote, tevreden klantenkring opgebouwd. Dit komt voornamelijk door onze kwalitatieve producten en uitstekende service. Zo kunt u al onze vloersoorten in de showroom bekijken, maar komen we ook graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken of om te kijken naar de staat van uw huidige vloer.

Bestelt u bij ons uw nieuwe vloer? Dan wordt deze gratis geleverd en zorgen we voor een perfecte plaatsing. Bovendien is het onderhoud in het eerste jaar voor onze rekening! Ook zijn wij expert op het gebied van renovatie. Wij schuren, lakken, oliën of waxen uw vloer, waardoor deze er weer tiptop uit ziet.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of woont u in de regio Leusden en wilt met een een afspraak maken met onze vloerspecialist? Neem dan contact met ons op via het hiernaast weergegeven formulier, of bel naar 030 - 200 37 90. We informeren u graag!

 

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging