0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Nieuwe vloer nodig in Barneveld?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning, winkel of bedrijfspand? Kan uw huidige vloer wel een onderhoudsbeurt gebruiken, of is (een deel van) de vloer beschadigd? Neem in de regio Barneveld dan contact op met De Parketzaak. Als allround vloerspecialist zijn wij u graag van dienst op het gebied van plaatsing, onderhoud en renovatie. Niet alleen van houten vloeren, maar ook van parket, laminaat, PVC en tapijt.

Weet u nog niet zeker wat voor soort vloer u wilt? U bent van harte welkom om het assortiment te komen bekijken in onze showroom. In Barneveld en omgeving komen wij echter ook graag bij u langs voor het verlenen van een gratis vloerinspectie. We nemen ruim de tijd voor u en geven u professioneel advies, gebaseerd op uw specifieke situatie en wensen.

Uitstekende service van uw vloerspecialist

U kunt van ons meer verwachten dan alleen hulp bij het selecteren en leggen van uw nieuwe vloer. De vloer wordt standaard gratis bezorgd en bovendien is onderhoud het eerste jaar geheel voor onze rekening! Ook als er onverwachte schade aan de vloer ontstaat, kunt u op ons rekenen. We zijn u graag van dienst!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze producten of werkwijze? Of woont u in de omgeving Barneveld en wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan digitaal via het hiernaast weergegeven formulier. Bellen kan natuurlijk ook: 0800 255 3733. We staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606