030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Nieuwe vloer nodig in Barneveld?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning, winkel of bedrijfspand? Kan uw huidige vloer wel een onderhoudsbeurt gebruiken, of is (een deel van) de vloer beschadigd? Neem in de regio Barneveld dan contact op met De Parketzaak. Als allround vloerspecialist zijn wij u graag van dienst op het gebied van plaatsing, onderhoud en renovatie. Niet alleen van houten vloeren, maar ook van parket, laminaat, PVC en tapijt.

Weet u nog niet zeker wat voor soort vloer u wilt? U bent van harte welkom om het assortiment te komen bekijken in onze showroom. In Barneveld en omgeving komen wij echter ook graag bij u langs voor het verlenen van een gratis vloerinspectie. We nemen ruim de tijd voor u en geven u professioneel advies, gebaseerd op uw specifieke situatie en wensen.

Uitstekende service van uw vloerspecialist

U kunt van ons meer verwachten dan alleen hulp bij het selecteren en leggen van uw nieuwe vloer. De vloer wordt standaard gratis bezorgd en bovendien is onderhoud het eerste jaar geheel voor onze rekening! Ook als er onverwachte schade aan de vloer ontstaat, kunt u op ons rekenen. We zijn u graag van dienst!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze producten of werkwijze? Of woont u in de omgeving Barneveld en wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan digitaal via het hiernaast weergegeven formulier. Bellen kan natuurlijk ook: 030 - 200 37 90. We staan u graag te woord.

 

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging