030 - 200 37 90

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Uw vloerspecialist in Baarn

Voor welke vloersoort u ook kiest, het is belangrijk om de vloer te laten leggen, onderhouden en eventueel te laten vernieuwen door een professional. Alleen dan weet u zeker dat de vloer op de juiste wijze wordt behandeld, waardoor de levensduur optimaal zal zijn. In Baarn en omgeving is De Parketzaak.

In onze showroom kunt u op uw gemak ons gehele vloerassortiment bekijken. Onze medewerkers informeren u graag over de eigenschappen van iedere vloersoort en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Kiest u bij ons uw nieuwe vloer uit? In Baarn en omgeving wordt deze gratis geleverd. Het plaatsen van de vloer gebeurt altijd door een ervaren vloerspecialist. Zo weet u zeker dat uw vloer perfect gelegd wordt! Als extra service wordt uw vloer het eerste jaar gratis onderhouden door onze experts!

Onderhoud en renovatie

Onderhoud van uw vloer is belangrijk. Iedere vloer loopt immers slijtage op, door onderhoud zorgt u ervoor dat de vloer niet ernstig beschadigt en dat de levensduur in tact blijft. Onze vloerspecialist komt in Baarn en omgeving graag bij u langs om uw vloer te bekijken en tips te geven voor het beste onderhoud. Tegen betaling kunt u natuurlijk ook het onderhoud aan ons uit handen geven.

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over onze producten en werkwijze? Of wilt u in Baarn meteen een afspraak maken met de vloerspecialist? Neem dan contact met ons op via 030 - 200 37 90 of vul het formulier in. We zijn u graag van dienst!

 

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging