0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Amersfoort?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Amersfoort

Uw vloerspecialist in Baarn

Voor welke vloersoort u ook kiest, het is belangrijk om de vloer te laten leggen, onderhouden en eventueel te laten vernieuwen door een professional. Alleen dan weet u zeker dat de vloer op de juiste wijze wordt behandeld, waardoor de levensduur optimaal zal zijn. In Baarn en omgeving is De Parketzaak.

In onze showroom kunt u op uw gemak ons gehele vloerassortiment bekijken. Onze medewerkers informeren u graag over de eigenschappen van iedere vloersoort en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Kiest u bij ons uw nieuwe vloer uit? In Baarn en omgeving wordt deze gratis geleverd. Het plaatsen van de vloer gebeurt altijd door een ervaren vloerspecialist. Zo weet u zeker dat uw vloer perfect gelegd wordt! Als extra service wordt uw vloer het eerste jaar gratis onderhouden door onze experts!

Onderhoud en renovatie

Onderhoud van uw vloer is belangrijk. Iedere vloer loopt immers slijtage op, door onderhoud zorgt u ervoor dat de vloer niet ernstig beschadigt en dat de levensduur in tact blijft. Onze vloerspecialist komt in Baarn en omgeving graag bij u langs om uw vloer te bekijken en tips te geven voor het beste onderhoud. Tegen betaling kunt u natuurlijk ook het onderhoud aan ons uit handen geven.

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over onze producten en werkwijze? Of wilt u in Baarn meteen een afspraak maken met de vloerspecialist? Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het formulier in. We zijn u graag van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amersfoort en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606