033 - 799 99 66

Vloerenspecialist nodig in Amersfoort?

Over De Parketzaak

De Parketzaak is in handen van Ype Postma. Zijn passie voor het vak inspireert zowel medewerkers en leveranciers als zijn klanten. De expertise van De ParketZaak ligt op het gebied van houten vloeren en houten zonwering (shutters). Materialen, structuren, toepassingen, onderhoud, renovatie, isolatie en schadeherstel zijn slechts enkele aspecten. Ook interieur, sfeer, kleur en advisering zijn belangrijke punten bij De Parketzaak.

Kwaliteit van onze mensen

Om onze kwaliteit te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers constant op de hoogte blijven van de laatste (vloer)ontwikkelingen. Zij volgen cursussen en workshops en bezoeken vakbeurzen en productpresentaties voor de laatste trends op vloer- en woongebied. Zo krijgt u bij de ParketZaak altijd het beste advies voor uw vloer.

Uw expert in houten vloeren

Bekijk, voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Klanten over De Parketzaak

"De perfecte zaak voor een mooie kwaliteitsvloer. Uitgebreide collectie en klantvriendelijk geholpen door eigenaar Ype. En alles voor een goede prijs. En last but not least de fantastische parketteur Melvin die het superstrak afmaakt."

P. van Schaik

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Soorten vloeren

Wij werken in de omgeving

Amersfoort, Zeist, Bilthoven, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld, Leusden, Scherpenzeel.

Let op!

In verband met garantie leggen wij helaas geen vloeren die door derden zijn geleverd.

Hoofdvestiging